Despre mine

Sunt Sorin,

Sunt cel mai mare comedian din România, la 1.92 metri înălțime.

M-am născut într-o superbă zi de ianuarie, însă noaptea.

Toată copilăria am visat să devin preot, dar când le-am spus asta prietenilor, toți mi-au spus “Glumești?” și am început să glumesc. În copilărie fiind gras, toată lumea râdea de mine, așa că m-am gândit să slăbesc și să cer bani cui râde de mine.

Primul contact cu scena a fost la serbările din grădiniță, unde gras fiind, mi se dădea rolul de urs, deși eram un FAT frumos. Anii însă au trecut și am început să urc pe tot felul de scene, mai mari sau mai mici.

În 2011 am lansat proiectul N.R. Comedy cu care am mers pe la balurile de boboci din oraș. Au trecut mulți oamenii prin N.R. Comedy, însă eu îmi doream să trec prin fanele mele.

Am început în 2014 să scriu un spectacol solo de stand up comedy și parodii muzicale, însă între timp activitatea mea pe scenă a continuat în diverse formule.

În 2017 spectacolul era gata și pentru că nu eram obișnuit să merg singur la spectacole, am denumit spectacolul “Eu cu mine și Sorin”, ca să pară că suntem mai mulți.

L-am jucat în mai multe orașe din țară, în paralel cu spectacolele de stand up comedy organizate alături de colegii mei din Timișoara. În 2020 am început spectacolele în forță, până am fost forțat să stau acasă, dar nu m-am lăsat descurajat și am scris, am scris un spectacol muzical și o carte.

Cam asta e povestea mea până în prezent, ce o fi pe mai departe, om vedea, mai scriu o carte.